Despre

Despre

De ce sa ne alegeti pe noi pentru hosting?

Am inceput aceasta aventura in 2015, din curiozitate. Pentru ca nu intelegeam de ce  sustinea Michael Bloomberg ca “Everybody should learn how to code”. Am inceput sa invat si am ajuns astazi sa putem oferii produse de top la preturi mai mult decat accesibile. E important pentru noi sa si oferim ceva inapoi societatii, nu doar sa luam.

De ce conteaza asta? Continuati sa cititi.

Folosim servere de ultima generatie, marca Dell R640 si R650, iar ca si storage doar ssd-nvme de la Samsung. Pentru ca viteza de incarcare a unui website e cruciala.

CloudLinux OS pentru ca sunt cei mai buni cand vine vorba de shared hosting si Litespeed ca si webserver datorita vitezei si cache-ului dedicat(LSCWP) WordPress.

Oferim Imunify+ gratuit si JetBackup gratuit.

Cititi mai multe despre toate acestea pe pagina dedicata hosting-ului.

Oferim o tema de wordpress premium(100$/an) la fel de gratuit.

Suport la instalare si explicatii despre cum functioneaza pentru ca ne dorim sa creem un mediu de hosting la fel ca cel din SUA. Calitate si pe cat posibil si cantitate. Si indiferent cat o sa dureze acest proces, important e ca a inceput cu noi.

l
f

Oferim gratuit asistenta la cumpararea domeniului dorit direct de la registrari TLD. Fara intermediari.

l

98.9% uptime. Nu se poate garanta mai mult. Sau se poate la Google, Amazon sau Azzure. Dar ce promitem e ca downtime-ul pentru update-uri si restart-uri, mereu va fi dupa 1 noaptea, astfel incat sa impacteze spre deloc orice business desfasurati.

f

suport aferent serviciilor 24/7/365 iar pentru orice altceva nu stiti sa faceti, daca putem ajuta, de Luni pana Vineri intre 10 si 17. 

f

Ajutor la instalarea oricator aplicatii doriti sa gazduiti in cloudul nostru.

d

Dacă vreți un website de calitate în wordpress, la un preț corect, de asemenea o persoană care să îl întrețină cu update-uri și ce mai e nevoie, vă recomand oncloud.ro. Sunt foarte profi și de treabă.

Paula Bora

d

Recomand! Am doua site-uri gazduite la Oncloud.ro si totul functioneaza perfect.

Sebastian Puraci

Ce altceva mai spun clientii

Testimonials

Emil Popa

Servicii foarte bune, personal amabil și calificat, calitate și promptitudine! Recomand!.

Nova Holding

5 stele pe Google.

Alexandra Pelisor

5 stele pe Google.

Emanuel Curca

Rabdatori si dedicati. Raspuns rapid la orice solicitare. Recomand cu incredere!